شاید علاقه مند باشید
شما اینجا هستید : خانه > آموزش آشپزی > پیتزا و ساندویچ > دستور پخت و طرز تهیه فلافل با سس مخصوص

دستور پخت و طرز تهیه فلافل با سس مخصوص

دستور پخت و طرز تهیه فلافل با سس مخصوص

فلافل غذایى خوشمزه و مورد پسند بچه ها و نوجوانان در حال رشد است . شما مى توانید به راحتی خود این غذاى سرشار از انرژى را براى فرزند دلبندتان آماده کنید. این غذای بسیار خوشمزه اگر به همراه سس مخصوص سرو شود، بسیار دلنشین و مورد پسند همگان خواهد بود.

مواد لازم برای فلافل:
نخود 2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی خام 1عدد کوچک
پیازرنده شده 1 عدد
سیررنده شده 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
ادویه جات،زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

مواد لازم برای سس فلافل: 
پودرانبه 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سرکه 4/1 پیمانه
آب به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه فلافل:
نخود را 24 ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن راعوض میکنیم.سپس ازچرخ گوشت دومرتبه ردکرده باپیازرنده شده،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودر و همه مواد را با هم مخلوط کرده تایکدست شود.در ظرفی روغن مایع می ریزیم تا کاملا داغ شود سپس از مواد مقداری برمی داریم درقالب مخصوص قرارداده و به آرامی در روغن داغ شده قرارمی دهیم تاکاملا دو طرف آن طلایی رنگ شود.

طرزتهیه سس فلافل:
رب گوجه فرنگی – پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarincloobDonbalerviwioDonbalehTwitterFacebookGoogle BookmarksDiggyahooTechnoratidelicious
Print Friendly
به جمع مشترکین کافه میکس بپیوندید تا از این به بعد هیچ مطلبی را از دست ندهید
ایمیل شما محرمانه باقی خواهد ماند و در هر زمان میتوانید به سادگی عضویت خود را در خبرنامه لغو کنید در عین حال میتوانید کافه میکس را از طریق فید دنبال کنید
توجه : حتما ثبت نام خود را با ورود به ایمیلتان تایید کنید. وگرنه هیچ ایمیلی از ما دریافت نخواهید کرد. ایمیل تایید ممکن است به فولدر اسپم شما رفته باشد.
ارسال شده در دسته : پیتزا و ساندویچ
تاریخ ارسال : 17 خرداد 1392
1,190 نمایش

پاسخ دهید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های مورد نیاز علامتگذاری شده اند. *

*